nieuws

Hoogvliet gaat bezorgen in regio Maassluis

Formules 1973

Hoogvliet gaat bezorgen in regio Maassluis

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet begint op 28 maart met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Maassluis, De Lier, Maasdijk, Schipluiden en Maasland.

De uitbreiding is het vervolg van verdere uitrol van thuisbezorging van Hoogvliet binnen het eigen marktgebied.

Online assortiment 10.000 producten

Het online-assortiment van Hoogvliet beslaat inmiddels ruim 10.000 producten, zowel houdbare kruidenierswaren en diepvries als verse producten zoals vlees, kaas, groenten, fruit en brood. Met keuze uit diverse bezorgmomenten op zes dagen in de week, waaronder ’s avonds en op zaterdag, biedt Hoogvliet naar eigen zeggen voldoende flexibiliteit voor de drukbezette consument.

80 aanbiedingen

‘De klant kan boodschappen doen zoals zij dat wenst’, meldt Hoogvliet in een persbericht. ‘In de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel of laten thuisbezorgen.’ Wekelijks profiteert de klant daarnaast ook online van meer dan 80 scherpe aanbiedingen, vervolgt Hoogvliet.

Start in Amsterdam

Hoogvliet begon op 27 oktober 2015 met het thuisbezorgen van boodschappen. De formule deed dat destijds in Amsterdam, wat buiten het marktgebied van Hoogvliet ligt. Bestellen kan 24 uur per dag via Hoogvliet.com en via de app Hoogvliet Bestelgemak.

Zie ook: Hoogvliet gaat bezorgen in Zoetermeer

Reageer op dit artikel