nieuws

AH prijst mokkagebak af na De Luizenmoeder

Formules 7981

AH prijst mokkagebak af na De Luizenmoeder

ZAANDAM – Albert Heijn springt in op de hype rondom de tv-serie De Luizenmoeder. Tot en met vrijdag krijgt alle mokkagebak een ’35 procent korting’-sticker.

Directeur Anton van de basisschool, die centraal staat in de populaire serie, gaf zondag aan juf Helma als ‘blijk van waardering’ een mokkataartje, met een enorme ’35 procent korting’-sticker van AH er op.

Ophef onder kijkers

De kortingstickers op het product zorgden voor de nodige ophef onder de kijkers. AH maakt nu reclame voor het product en zet erbij: ‘Gewoon een blijk van waardering’. De boodschap van de marktleider dat de mokkagebakjes tot en met vrijdag zijn afgeprijsd, leverde duizenden reacties op en kan inmiddels op meer dan 10.000 Facebooklikes rekenen.

Direct een gebakje

In de laatste aflevering van de kijkcijferhit was te zien hoe Anton de functioneringsgesprekken voerde. Hij schoof de onderwijzeres bij aanvang direct een gebakje toe.  ‘Het is een blijk van waardering voor al die jaren trouwe dienst’, aldus de schooldirecteur. ‘Als ik naar jou kijk, dan zie ik een koorddanseres. Je weet altijd heel goed te balanceren tussen werk en ontspanning.’

Zie ook: Lidl ‘opent winkel’ in GTST-dorp

 

Reageer op dit artikel