nieuws

Medewerker Vomar neergestoken

Formules 2744

Medewerker Vomar neergestoken
Archieffoto Vomar Julianadorp

HOORN – Bij de Vomar aan het Betje Wolffplein in Hoorn is zondagochtend geprobeerd een overval te plegen. Daarbij is een medewerker neergestoken.

Dat meldt het Noordhollands Dagblad. De politie is op zoek naar de dader.

Dader kwam aanrennen

Het personeel van de supermarkt was aan het werk in het magazijn. Volgens getuigen kwam de dader aanrennen vanaf het station en begon hij om zich heen te steken. Daarbij werd een medewerker in de rug geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Niet gelukt

De overvaller wilde de winkel binnentreden, maar dat is niet gelukt. Hij ging ervandoor. De politie zoekt een blanke man van 25 jaar. Hij draagt een zwarte jas, spijkerbroek en sjaal, heeft kort haar en een bruin/zwarte sporttas bij zich.

Reageer op dit artikel