nieuws

Maripaan-groep verhuist naar Groningen

Formules 4573

Maripaan-groep verhuist naar Groningen
Anrico Maat, samen met Paul Papo eigenaar van 14 Jumbo's in Friesland en Groningen

GRONINGEN – Het hoofdkantoor van de 14 Jumbo-vestigingen van De Maripaan Groep in Groningen en Friesland verhuist van Drachten naar Groningen.

Dat meldt RTV Noord. Directie en medewerkers nemen hun intrek in de voormalige graansilo op de kop van de Oosterpoort. De Maripaan Groep wil het komend voorjaar verhuizen.

14 Jumbo-supermarkten

Franchise-organisatie de Maripaan Groep van ondernemers Anrico Maat en Paul Papo heeft momenteel 14 Jumbo-supermarkten in Groningen, Haren, Bedum, Surhuisterveen en Drachten. De Maripaan Groep heeft de ambitie om verder door te groeien.

Zwaartepunt Groningen

Omdat het zwaartepunt van de activiteiten nu in en om Groningen ligt, besloot Maripaan om de oude silo te kopen en zich daar te vestigen. De medewerkers van het hoofdkantoor worden volgens de regionale zender ondergebracht in een kantoorruimte die in de graansilo wordt gemaakt. Op de begane grond van het pand blijft horeca gevestigd.

Samenwerking sinds 2001

Anrico Maat en Paul Papo hebben hun activiteiten gebundeld in de Maripaan Groep. De twee begonnen hun samenwerking in 2001. Een jaar latere openden zij de eerste Jumbo supermarkt –Jumbo Ciboga –  in het centrum van Groningen. Daarna volgden al snel Jumbo Drachten en Jumbo Euroborg.

Lees ook: Vier nieuwe Jumbo’s voor Maat en Papo

Reageer op dit artikel