nieuws

Jumbo City start met twee vestigingen in Amsterdam

Formules 9743

Jumbo City start met twee vestigingen in Amsterdam

AMSTERDAM – Jumbo opent zeer binnenkort twee vestigingen van Jumbo City in Amsterdam. Het is de eerste keer dat de gemaksformule voet aan de grond krijgt in de hoofdstad.

De twee Jumbo City’s komen aan de Ferdinand Bolstraat en Eerste Constantijn Huygensstraat in de hoofdstad. Jumbo is op dit moment bezig om personeel aan te trekken.  Op de vacature site staat: ‘Nieuw! Jumbo City Amsterdam. Daar gebeurt het! Aan de Ferdinand Bolstraat en Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam openen wij binnenkort een Jumbo City. In deze nieuwe winkels komen verschillende elementen van lekker eten samen. Wij willen het onze gasten zo makkelijk mogelijk maken door ze op elk moment van de dag te verrassen met een vers bereide maaltijd of sandwich uit eigen keuken. Kom ook werken in één van onze nieuwe winkels en solliciteer bij de Jumbo City bij jou in de buurt.’

Vestiging kent verse broodjescounter

Jumbo zoekt onder andere mensen voor een bijbaan verse broodjes. ‘In de bijbaan verse broodjes maakt jij de heerlijkste broodjes en zorgt dat deze smakelijk in de winkel wordt gepresenteerd. Hiervoor werk je met verse ingrediënten. Dat doe je in de winkel waarbij je meteen contact kunt maken met onze gasten.’

Jumbo rolt Jumbo City uit

Jumbo heeft veel ambitie met Jumbo City. Op dit moment zijn er drie vestigingen open: in Groningen, Eindhoven en Den Bosch. Zie hieronder een video-impressie van de tweede vestiging in Eindhoven op de dag van opening.

Lees ook: fotoreportage opening Jumbo City

Reageer op dit artikel