nieuws

Jan Linders zet in op gezonde voeding kinderen

Formules 1488

Jan Linders zet in op gezonde voeding kinderen

GENNEP – Jan Linders gaat zich meer inzetten voor gezonde voeding voor kinderen.

Zo komt er onder meer een range producten die is ontwikkeld in samenwerking met partner Kokkerelli.

Groente vormen hoofdonderdeel

Kokkerelli, The Kids University for Cooking, en Jan Linders lanceren in de loop van het jaar een serie producten, gericht op kinderen, waarbij groente het hoofdonderdeel vormen. Chantal de Rijk, directeur commercie, marketing en formule van Jan Linders laat weten dat de producten desondanks dusdanig smaken dat kinderen ze lekker vinden.

Versbox zelf vullen

In het vorige week heropende filiaal in Gennep heeft Jan Linders, wederom in samenwerking met Kokkerelli, ook voor het eerst de Vrolijke Versbox gelanceerd. Kinderen kunnen de versbox zelf vullen met drie items en hebben daarbij onder meer de keuze uit banaan, komkommer en appel. De Vrolijke Versbox kost €3 en is inclusief een ‘verrassing’ die bij de kassa wordt uitgedeeld. De Rijk: ‘De Versbox is bedoeld om kinderen vroeg te laten ontdekken hoe lekker groente en fruit zijn.’  Om de versbox te promoten, is een speeltractor met dierengeluiden op de agf-afdeling geplaatst waar kinderen op kunnen klimmen.

Zie ook: Fotorepo: Nieuwe huisstijl Jan Linders Gennep

Reageer op dit artikel