nieuws

Jan Linders innoveert in Gennepse vestiging

Formules 4251

Jan Linders innoveert in Gennepse vestiging
Foto: Jan Linders

GENNEP – In de Jan Linders in Gennep, die woensdag heropent, wordt een nieuw instore communicatie-/signingconcept gepresenteerd.

In deze vestiging ligt de focus nog meer op regionaal, vers en klantgerichtheid, laat woordvoerder Marijn Hoekman van de supermarktketen verder weten.

In samenwerking met bureau Claessens Erdmann

‘De heropening in Gennep is extra bijzonder, want we introduceren in deze supermarkt een geheel nieuw instore communicatie-/signingconcept, waarbij we nog meer nadruk leggen op waar we als formule voor staan. Dit concept is gerealiseerd in samenwerking met het bureau Claessens Erdmann uit Amsterdam’, meldt Hoekman.

De plek waar het begon

Jan Linders rolt sinds eind 2015 zijn nieuwste formule uit over het winkelbestand, dat inmiddels bestaat uit 60 supermarkten. Ruim 20 supermarkten zijn inmiddels vernieuwd, en geven vers- en streekproducten volop podium. Op 21 februari is het de beurt aan Gennep, de plek waar het 55 jaar geleden ook begon voor Jan Linders Supermarkten.

Zie ook: Fors investeringsplan Jan Linders-winkels

Reageer op dit artikel