nieuws

Hoogvliet laat 500 medewerkers meedenken

Formules 4815

Hoogvliet laat 500 medewerkers meedenken

ALPHEN AAN DEN RIJN – Voor de derde keer houdt Hoogvliet vier ‘Wij Hoogvliet’-dagen. 500 medewerkers worden uitgedaagd mee te denken over de strategie van het concern.

De ‘Wij Hoogvliet’-dagen vinden plaats van 12 tot en met 15 februari 2018 in congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Buiten gebaande paden

Algemeen directeur Siep de Haan: ‘Wij zijn ontzettend trots dat we onze medewerkers op deze manier kunnen betrekken bij het bedrijf. Zij worden uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denken en komen met verrassende ideeën, die vaak ontzettend creatief en ook nog eens goed toepasbaar zijn. Voor ons als directie zijn dit bijzonder waardevolle dagen.’

Volgen van workshops

De dagen staan in het teken van 50 jaar betrokkenheid. De 500 medewerkers volgen workshops en worden volgens woordvoerder Denise Smit ‘uitgedaagd om mee te denken over formulegerelateerde vraagstellingen op basis van de domeinen van Hoogvliet‘. De beste ideeën worden beloond en waar het kan toegepast in de praktijk.

Zie ook: Hoogvliet plaatst 6000 zonnepanelen

 

Reageer op dit artikel