nieuws

Hoogvliet breidt bezorgingsgebied uit

Formules 1935

Hoogvliet breidt bezorgingsgebied uit

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet gaat binnenkort in meer plaatsen online bestelde boodschappen thuisbezorgen.

Per 1 maart worden de regio’s toegevoegd aan het thuisbezorggebied. Het gaat om Hazerswoude-Rijndijk en omgeving, Gouda, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Reeuwijk. Het zijn allemaal locaties die behoren tot het traditionele marktgebied van de supermarktketen.

Verschillende tijdsblokken

Hoogvliet zal in deze regio’s zes dagen in de week online bestelde boodschappen thuisbezorgen. De klant kan kiezen uit verschillende tijdsblokken, een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 80 wekelijkse aanbiedingen. De prijzen van de producten zijn online hetzelfde als in de winkel. Online bestellen kan via de website van Hoogvliet of met de app.

Supermarkt, afhalen en thuisbezorgen

Hoogvliet benadrukt in een persbericht zijn omnichannelstrategie. ‘De consument moet altijd bij Hoogvliet terechtkunnen, welke manier van boodschappen doen hem ook aanspreekt. De klant kan boodschappen doen zoals hij dat wenst: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel of laten thuisbezorgen’, aldus de supermarktketen.

Zie ookHoogvliet gaat bezorgen in Zoetermeer

Reageer op dit artikel