nieuws

Beste Vomar dit jaar in Oudkarspel

Formules 2551

Beste Vomar dit jaar in Oudkarspel
het team van Vomar Oudkarspel

ALKMAAR – De Beste Vomar Voordeelmarkt staat dit jaar in Oudkarspel.

Het filiaal kwam als beste uit de bus van de winkelwedstrijd die de regionale supermarktketen jaarlijks organiseert.  Filiaalmanager Ben Luitwieler en zijn team namen de wisselbeker vol trots in ontvangst tijdens de feestelijke finale in de A9Studios in Uitgeest.

Interne en externe juryleden

Tijdens de onderlinge winkelwedstrijd worden filialen van Vomar Voordeelmarkt beoordeeld door interne en externe juryleden op belangrijke punten waaraan ze moeten voldoen. De winkel moet netjes, goed gevuld en commercieel aangekleed zijn. Daarnaast wordt er gelet op klantvriendelijkheid van de medewerkers in de winkels.

Categoriewinnaars

Behalve  een ‘overall’ winnaar waren er ook winnaars in de volgende categorieën. Zo staat het Beste Winkelteam in Vomar Terwijde in Utrecht,  is de Vomar aan de Vijzelstraat in Den Helder de klantvriendelijkste en heeft de Vomar aan de  Stephensonstraat in Haarlem de beste AGF-afdeling. Ook deze winkels mochten een beker in ontvangst nemen.

 

Lees ook: Vomar snelstgroeiende super van Nederland

Reageer op dit artikel