nieuws

Asperge- en komkommervlaai bij Jan Linders

Formules 2524

Asperge- en komkommervlaai bij Jan Linders
Jan Linders-klanten kiezen: aspergevlaai of komkommervlaai.

NIEUW BERGEN – Jan Linders laat klanten een nieuwe variant vlaai kiezen. Het gaat om twee niet bepaald voor de hand liggende varianten: aspergevlaai en komkommervlaai.

‘Als de beste supermarkt in álle vers en met de beste bakkerij van alle Nederlandse supermarkten wil Jan Linders klanten continu verrassen met de lekkerste versproducten’, laat de zuidelijke supermarktketen weten in een persbericht.

Komkommervlaai: lichtzoet met krokante korstbodem

Om aan het assortiment vlaaien een verrassende variant toe te voegen, loopt momenteel een wedstrijd waarin klanten kiezen welke vlaai ze terug willen zien in de winkel: aspergevlaai of komkommervlaai. ‘Komkommervlaai is lichtzoet en heeft een krokante korstbodem, gevuld met een luchtige yoghurt-roomvulling en laagjes verse komkommer met balsamico-azijn. Aspergevlaai is hartig en gemaakt van traditioneel vlaaideeg, gevuld met onder andere stukken asperges, crème fraîche, peterselie, ei en geraspte belegen kaas’, luidt de toelichting van Jan Linders.

Klanten kunnen online kiezen

Klanten van de supermarktketen kunnen vanaf vandaag (maandag 19 februari) tot en met 24 februari aanstaande via Janlinders.nl/groentevlaai kiezen welke vlaai zij het liefst terug willen zien in het assortiment. Eind januari ging Jan Linders in Sevenum – daar waar ook de vlaaien worden gebakken – al de straat op om klanten om een eerste smaakreactie te vragen. De compilatievideo (zie onder) laat volgens Jan Linders zien dat het een spannende race lijkt te worden. De groentevlaai met de meeste stemmen krijgt rond Pasen een plek in het assortiment. Onder de stemmers wordt tien keer de winnende vlaai verloot.

Lees ook: Jan Linders innoveert in Gennepse vestiging

Reageer op dit artikel