nieuws

Albert Heijn introduceert Allerhande Paasbox

Formules 3429

Albert Heijn introduceert Allerhande Paasbox
De Allerhande Paasbox

ZAANDAM – Albert Heijn komt dit jaar voor het eerst met een Allerhande Paasbox. De box bevat vier brunchgerechten om thuis klaar te maken.

De Allerhande Paasbox is te bestellen vanaf 5 maart en kan worden afgehaald of thuisbezorgd van 29 tot en met 31 maart. Pasen valt dit jaar op 1 en 2 april.

Allerhande Paasbox bevat vier brunchgerechten

De Allerhande Paasbox kost €37,50 en is geschikt voor vier personen, laat Albert Heijn weten. De brunchgerechten die klanten kunnen maken met de Paasbox zijn: blinitorentjes met cottagecheese en zalm, lente-preisoep, rijkbelegde couronne en roerei met ham en gebakken tomaatjes. Daarnaast bevat de box een aantal extra’s, zoals paashaasbroodjes, paasstolletjes, paashagel, confiture, roomboter en vers sinaasappelsap.

AH biedt sinds 2015 maaltijdboxen aan

Albert Heijn begon in augustus 2015  met de verkoop van de Allerhande Box. De marktleider gaf daarmee destijds een antwoord op de toenemende populariteit van maaltijdboxaanbieders, als HelloFresh en Marley Spoon. Later dat jaar introduceerde AH ook een speciale Allerhande Box voor Kerstmis, een initiatief dat sindsdien elk jaar nog is herhaald. Een Allerhande Paasbox was er nog niet eerder.

Zie ook: AH komt met speciale gourmetbox

Reageer op dit artikel