nieuws

Vomar: snelstgroeiende super van Nederland

Formules 6410

Vomar: snelstgroeiende super van Nederland

ALKMAAR – Vomar is met een autonome omzetgroei van 6,4 procent de snelst groeiende supermarktketen van het land.

Vomar heeft naar eigen zeggen een ijzersterk 2017 achter de rug. De autonome omzetgroei van het supermarktbedrijf bedroeg 6,4 procent, waarmee het bedrijf volgens de marktonderzoekers van Nielsen de snelstgroeiende supermarktformule van Nederland was in het afgelopen jaar. Nielsen meldt een totale marktgroei van 3,4 procent.

Vomar viert 50

Het komende jaar wordt ook bijzonder voor Vomar. Het supermarktbedrijf opende de allereerste vestiging in 1968 in IJmuiden, waardoor de supermarktketen dit jaar het 50-jarige bestaan viert. Om dit te vieren komt Vomar wekelijks met extra scherpe jubileumaanbiedingen.

Alle vestigingen omgebouwd naar ‘Rood’

Vomar beschikt inmiddels over 64 vestigingen die allemaal zijn omgebouwd naar de nieuwe Rood-formule. Daarbij blijft de onderneming ambitieus. ‘Omzetgroei in de bestaande winkels en uitbreiding van het aantal vestigingen. Samen met zusterbedrijf Hoorne Vastgoed is de keten naarstig op zoek naar goede locaties in het bestaande bedieningsgebied Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.’

Reageer op dit artikel