nieuws

Vomar mogelijk naar centrum Huizen

Formules 3103

Vomar mogelijk naar centrum Huizen

HUIZEN – De kans is groot dat Vomar een nieuwe vestiging gaat openen in het centrum van Huizen.

De komst van een nieuwe Vomar naar Huizen is aannemelijk nu Hoorne Vastgoed, het vastgoedbedrijf van Vomar-eigenaar Cees Zwanenburg,een hele rij winkels in het centrum van Huizen heeft overgenomen van HB Capital. Hoorne wil alle panden slopen en er onder meer een nieuwe supermarkt vestigen.

Eén vestiging

Vomar heeft in het Gooi maar één supermarkt. Die is gevestigd in Bussum. Met een supermarkt in het centrum van Huizen komt Hoorne  ook tegemoet aan de al langer levende wens van de gemeente om, naast Albert Heijn, een tweede supermarkt in het centrum van Huizen te hebben. Uit een onderzoek dat anderhalf jaar geleden is uitgevoerd, kwam volgens de Gooi en Eemlander naar voren dat het hoofdwinkelcentrum dringend behoefte heeft aan minimaal een extra supermarkt.

 

 

 

Reageer op dit artikel