nieuws

Vergunning Jumbo gemakswinkel Nijmegen rond

Formules 3494

Vergunning Jumbo gemakswinkel Nijmegen rond

NIJMEGEN – Jumbo heeft de vergunningen rond voor een vestiging van Jumbo City en La Place aan de Grote Markt in Nijmegen. Naast Jumbo betrekt een meubelzaak het oude V&D-pand.

Dat zegt wethouder Ben van Hees vandaag in de papieren editie van De Gelderlander. Van Hees zegt daarin blij te zijn met de nieuwe ontwikkelingen in het centrum van de stad waarbij een meubelzaak in het oude V%D-pand trekt. Volgens de krant zijn ook de vergunningen voor Jumbo en LaPlace kort voor Kerst rondgekomen.

‘Jumbo heeft nog geen idee’

Van Hees: ‘Wat mij betreft moet het nu gaan gebeuren. Ik neem snel contact op met Jumbo, omdat ik het een beetje zat ben dat het pand er zo desolaat bij staat. Jumbo huurt de andere ruimten al sinds april, maar ik heb het idee dat ze nog aan het zoeken zijn welke formule ze in Nijmegen willen hebben.’

Jumbo reageert in het artikel

Het hoofdkantoor van Jumbo bevestigt dat er plannen zijn voor een ‘gemakswinkel’ in de oude V&D in het centrum van Nijmegen. ‘Het is echter nog te vroeg om verdere mededelingen te doen over de timing en verdere invulling’, aldus een woordvoerster in De Gelderlander. Overigens meldde De Gelderlander eerder al dat er een Foodmarkt City zou openen in het centrum van Nijmegen. Foodmarkt City is door de formule omgedoopt tot Jumbo City.

Reageer op dit artikel