nieuws

Topman Dirk en Deka naar Beter Bed

Formules 4792

Topman Dirk en Deka naar Beter Bed
Foto: Detailresult

UDEN – Beter Bed wil John Kruijssen benoemen tot topman.

Dit heeft de beddenverkoper vandaag bekendgemaakt. Kruijssen is sinds 2015 topman van Detailresult Groep, waar de supermarktketens Dirk van den Broek en Dekamarkt onder vallen. Daarvoor werkte hij onder meer bij Shell, Unigro en Halfords.

Agenda bestuursvergadering

De benoeming van de nieuwe bestuursvoorzitter staat op de agenda van de aandeelhoudersvergadering van het bedrijf op 26 april. De raad van bestuur van Beter Bed bestaat dan, naast Kruijssen, ook uit financieel directeur Bart Koops. Met ingang van 1 april zal Kruijssen overigens al bij de dagelijkse gang van zaken worden betrokken.

Ton Anbeek

Kruijssen wordt bij Beter Bed de opvolger van Ton Anbeek. Die maakte vorig jaar de overstap naar fietsenfabrikant Accell Group.

Zie ook: Families Detailresult staan écht op afstand

 

 

Reageer op dit artikel