nieuws

Plus-supers doneren aan Daniel den Hoed

Formules 2801

Plus-supers doneren aan Daniel den Hoed

ROTTERDAM – Dertig Plus-supermarkten in de regio Rotterdam doneren €11.000 aan de Daniel den Hoed stichting die geld ophaalt voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Plus-ondernemers Arnold Both en Rien Waardenburg maakten dit vandaag bekend. Het bedrag kan de komende weken verder oplopen, want de actie loopt nog.

25 cent per tas aan stichting

Van 8 januari tot en met 18 februari 2018 krijgen klanten van deze 30 supermarkten bij verschillende actieproducten een exclusieve Rotterdam Big Shopper cadeau. Voor elke uitgedeelde tas wordt 25 cent uitgekeerd aan de stichting.

Fluwelen rode bolhoeden

De ondernemers doen er alles aan om dit bedrag in samenwerking met klanten en leveranciers te verhogen. Zo dragen de ondernemers fluwelen rode bolhoeden (van Daniel den Hoed), die omgekeerd als een collectebus fungeren. De twee ondernemers zetten samen met de andere Plus- ondernemers de actie op om een steentje bij te dragen aan de ziekte kanker waaraan jaarlijks meer dan 43.000 Nederlanders overlijden.

Meer over de actie in Distrifood van zaterdag 13 januari.

Reageer op dit artikel