nieuws

Lidl komt met Vitamini’s

Formules 17146

Lidl komt met Vitamini’s

HUIZEN – Lidl is 2018 begonnen met een spaaractie. Klanten kunnen tot eind februari voor zogenoemde Vitamini’s sparen.

De spaaractie is geïnspireerd door het feit dat Lidl afgelopen  jaar opnieuw tot de beste supermarkt in groente & fruit is verkozen.

Vitamini’s

De Vitamini’s zijn pluche figuurtjes , Lidl spreekt zelf van knuffels, met namen als Bram Broccoli, Annie Aardbei of Wiebe Wortel. In totaal gaat het om 8 figuurtjes.  Klanten krijgen bij een besteding van €10 een zegel. Een spaarkaart van 15 zegels geeft recht op een gratis Vitamini. De actie loopt tot eind februari. De spaaractie wordt onder meer ondersteund met een tv-commercial.

Ongebruikelijk

Het is voor zover bekend voor de eerste keer dat Lidl in Nederland het jaar met een spaaractie begint. Het is ook bijzonder omdat spaaracties normaal gesproken niet tot het marketinginstrumentarium van discounters behoren.

Gezonde voeding

Lidl spreekt zelf van een campagne die in het teken staat van gezonde voeding. ‘Als beste supermarkt in groente en fruit vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor een gezond eetpatroon. Met deze campagne doen we dat op een leuke en informatieve manier en laten we zien dat vers en gezond eten makkelijk en lekker is’, aldus Marlijn Simons-Somhorst van Lidl Nederland in een toelichting.

Reageer op dit artikel