nieuws

Jumbo Kwintsheul opent in week 22

Formules 3617

Jumbo Kwintsheul opent in week 22

KWINTSHEUL – De nieuwe Jumbo van ondernemer Edward Koornneef in Kwintsheul wordt in week 22 geopend.

Dat betekent dat de inwoners van het Zuid-Hollandse dorp eind mei in hun woonplaats weer boodschappen kunnen doen in een supermarkt. De winkel kwam dinsdag aan bod tijdens een raadsvergadering van de gemeente Westland. De lokale partij Westland Verstandig vroeg aan wethouder Theo Duijvesteijn wanneer de opening op het programma staat. Volgens Peter Duijsens van Westland Verstandig maken verschillende bewoners van Kwintsheul zich zorgen over de voortgang van de bouw aan de supermarkt, aangezien er volgens hem aan de buitenkant van de winkel niet is te zien dat er vorderingen worden gemaakt.

Achter de schermen aan het bouwen

De wethouder stelde echter dat de mensen in Kwintsheul weliswaar niets zien gebeuren, maar dat er achter de schermen wel degelijk wordt gewerkt aan de winkel. Eind november vorig jaar werd duidelijk dat Koornneef zelf een Jumbo zou gaan openen in Kwintsheul. De winkel krijgt ook de beschikking over een geldautomaat, zodat de inwoners van de plaats in het Westland weer geld kunnen opnemen. Daarnaast is er plaats voor een pick-uppoint voor online boodschappen en de ondernemer gaat vanuit het pand ook thuisbezorgen.

Vierde supermarkt voor Koornneef

Het wordt de vierde supermarkt voor de in 2016 van Albert Heijn naar Jumbo overgestapte ondernemer. Daarmee komt een einde aan een langere periode zonder supermarkt in het dorp. De voormalige Albert Heijn, ook eigendom van Koornneef, brandde in 2012 volledig af. Via zijn vastgoedtak bouwde Koornneef een nieuw winkelpand in het centrum van de plaats. De bouw ging in 2015 van start, eind 2016 is het pand opgeleverd. Sindsdien staat het leeg.

Zie ookKoornneef opent zelf Jumbo in Kwintsheul

 

Reageer op dit artikel