nieuws

Geen salades van Johma bij AH na ruzie

Formules 4179

Geen salades van Johma bij AH na ruzie

AMSTERDAM – Bij Albert Heijn zijn momenteel geen of minder salades van Johma verkrijgbaar. De supermarktketen slaagt er niet in om nieuwe commerciële afspraken te maken met de fabrikant.

Dat meldt Albert Heijn. Johma is daarop gestopt met de leveringen.

Lege schappen in winkels

Op foto’s op sociale media (zie ook onder) is te zien dat Albert Heijn momenteel al lege schappen heeft door de ruzie over contracten. Via Twitter laat Albert Heijn weten in gesprek te blijven met het Twentse bedrijf om tot een oplossing te komen.

Johma rekent op snelle oplossing

Johma, dat vooral bekend is van zijn smeersels voor op brood en toastjes, zoals krabsalade en tonijnsalade, verwacht dat het conflict ‘niet al te lange tijd’ gaat duren. Via Twitter benadrukt het bedrijf uit Twente dat zijn producten wel bij andere supermarkten verkrijgbaar zijn.

Reageer op dit artikel