nieuws

Friese Jumbo’s laten sparen voor ‘voetbaldroom’

Formules 2220

Friese Jumbo’s laten sparen voor ‘voetbaldroom’

HEERENVEEN – Klanten van 17 winkels van Jumbo hebben gespaard voor de eerste sc Heerenveen Droomdag. 170 kinderen kropen vorige week voor één dag in de huid van profvoetballer bij de Friese voetbalclub.

Wie voor €30 euro of meer boodschappen deed, ontving een voetbalvoucher. Hiermee kon de klant tegen bijbetaling van  € 5,99 euro een sc Heerenveen voetbal met handtekeningen van de selectie kopen.

Twee Droomdagen

Bij aanschaf van de bal kregen klanten een voucher met een unieke code. Met de code meldden kinderen in de leeftijd van zes tot en met dertien jaar zich online aan en maakten kans op een van de twee Droomdagen als profvoetballer bij sc Heerenveen.

Voetbalclinic en rondleiding

De 170 kinderen lieten hun skills zien tijdens een voetbalclinic onder leiding van de jeugdtrainers en kregen een sc Heerenveen-tenue met zijn of haar naam erop en een zelf gekozen rugnummer. Ook kregen de winnaars een sportmaaltijd, een uitgebreide rondleiding door het Abe Lenstra stadion en een meet & greet met de spelers.

Colette Cloosterman: ‘Stimuleren gezonde leefstijl’

‘Als moeder van vier weet ik dat veel kinderen dromen van een sportcarrière. Ze kijken al van jongs af aan naar hun helden op het veld en willen vaak niets liever dan een professionele carrière bij de club waar zij tegenop kijken. Door de jonge winnaars deze Droomdag te laten beleven bij hun favoriete voetbalclub, gaat hun wens om profvoetballer te worden voor een dag in vervulling. Daarnaast stimuleert Jumbo met dit initiatief beweging en een gezonde leefstijl, daar kun je immers niet vroeg genoeg mee beginnen’, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten.

Reageer op dit artikel