nieuws

Foodmarkt Veghel schoonste supermarkt

Formules 13748

Foodmarkt Veghel schoonste supermarkt

VEGHEL – Jumbo Veghel Foodmarkt is aangewezen als de schoonste supermarkt van Nederland.

De prijs maakt deel uit van de verkiezing Supermarkt van het Jaar en is een initiatief van Stichting Nederland Schoon. Projectleider Martijn van Weert: ‘Dat de supermarkt zowel binnen als buiten een schone uitstraling heeft, wordt meegenomen in de beoordeling. We willen hiermee ondernemers en hun winkelteams bewustmaken van het feit dat interne en externe hygiëne hand in hand gaan. Want als het buiten al een troep is, zet dat de toon voor de winkelbeleving. En ook de klant zal de omgeving beter schoon houden bij een frisse aanblik.’

Erkenning en visitekaartje

Filiaalmanager Michael Klaassen van de Foodmarkt in Veghel is uiteraard blij verrast en vereerd met de titel. ‘Wij werken met ons team hard aan een schone en aantrekkelijke supermarkt. Deze prijs is een mooie erkenning en een prachtig visitekaartje voor onze supermarkt.’ De schoonste supermarkt werd gekozen op basis van zowel interne als externe ‘schoonaspecten’ na beoordelingen door een vakjury.

Tweede en derde plaats voor Plus en Deka

De vestiging van Jumbo Foodmarkt Veghel slaagde cum laude voor de test. De winkel onderscheidde zich niet alleen dankzij brandschone consumenttoegankelijke gebieden, maar ook door personeelsruimtes als kantoren en toiletten op orde te houden. Plus Nico de Witt in Beek en Dekamarkt World of Food in Apeldoorn eindigden respectievelijk op de tweede en derde plek. In totaal deden 116 supermarkten aan de verkiezing mee. Met de verkiezing wil initiatiefnemer Stichting Nederland Schoon ondernemers en hun winkelteams bewustmaken van het feit dat interne en externe hygiëne hand in hand gaan.

De top van dit klassement  ziet er als volgt uit

  1. Jumbo Foodmarkt, Veghel
  2. Plus Nico de Witt, Beek Berg en Dal
  3. Dekamarkt World of Food, Apeldoorn
  4. Plus Starren, Maastricht; Albert Heijn, Gorredijk
  5. Plus Korner, Dommelen
  6. Plus Van de Huijgevoort, Luyksgestel
  7. Plus Ton Henst, Best en Plus Schouteten, Simpelveld
  8. Plus Giel Smits, Culemborg; Plus Benders, Venlo; Albert Heijn, Voorthuizen; Albert Heijn, Zeewolde.
Reageer op dit artikel