nieuws

Dirk start met versgarantie voor agf

Formules 5648

Dirk start met versgarantie voor agf

VELSEN-NOORD – Dirk is begonnen met een versgarantie voor producten in de agf-afdeling.

‘Van biologische aardappelen, sperziebonen, bananen tot aan blauwe bessen en avocado’s. Bij Dirk vind je de hoogste kwaliteit groente en fruit tegen de laagste prijs. Daarom staat de agf-afdeling vanaf zondag 28 januari in het teken van drie garanties: 100 procent vers, niet goed, geld terug en de beste kwaliteit voor de laagste prijs’, meldt de formule in een persbericht.

Agf in de spotlights

Directeur Marcel Huizing licht toe: ‘Dirk staat bekend om zijn lage prijzen, maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. De komende tijd staat onze agf-afdeling in de spotlight, want deze afdeling is hiervan een goed voorbeeld. De afdeling is daarom voorzien van nieuwe groene signing en daar horen ook garanties bij, zodat de consument ook weet dat ze bij Dirk moeten zijn. Onze groente & fruitspecialist, herkenbaar aan een groene polo, borgt de kwaliteit van de producten en staat klaar voor vragen. Dirk kleurt een beetje groen.’

Dagelijkse controles

Volgens Dirk doet de groente en fruitspecialist in de winkel minimaal drie keer per dag een controle op de kwaliteit van het groente en fruit. Vind een klant een product dat niet voldoet aan de kwaliteit, dan krijg de klant een nieuw versproduct gratis mee. Naast de drie garanties heeft Dirk naar eigen zeggen ook een primeur met bananen. Vanaf deze week worden Del Monte bananen verkocht.

Zie ookDirk claimt groot succes Black Friday

Reageer op dit artikel