nieuws

Deen en Coop ruilen in Noord-Holland

Formules 6021

Deen en Coop ruilen in Noord-Holland

AMSTERDAM – Deen heeft zijn winkel aan de Niersstraat in Amsterdam gesloten. Op die plek komt een vestiging van Coop.

De regionale keten neemt op zijn beurt de winkel van Coop in Koog aan de Zaan over. Woordvoerder Geertje Meijer van Deen bevestigt tegen Distrifood dat de Deen in Koog aan de Zaan op 21 februari de deuren opent. ‘De winkel aan de Niersstraat is sinds gisteren gesloten. We hebben op vijf minuten afstand van deze locatie een ruime supermarkt aan de Rijnstraat waar onze klanten nu terecht kunnen’, aldus Meijer.

Coop Vandaag

De locatie aan de Niersstraat lijkt een geschikte locatie voor de formule Coop Vandaag. Volgens Coop-woordvoerder Yvonne van Asselt kiest de formule hier echter voor een reguliere Coop-winkel.

Tweede winkel in Amsterdam

De Deen aan de Niersstraat werd in juni 2012 geopend. Het ging destijds om de tweede vestiging van de Noord-Hollandse supermarktketen in Amsterdam. De winkel, voor de periode Deen een Albert Heijn met een franchiser aan het roer, heeft een oppervlakte van 486 vierkante meter vvo.

Reageer op dit artikel