nieuws

Beste Deen-winkel staat in Heemskerk

Formules 3801

Beste Deen-winkel staat in Heemskerk

HEEMSKERK – Het Deen-filiaal aan de Europassage in Heemskerk is uitgeroepen tot ‘Beste Deen van 2017’.

De winkel is verkozen tot winnaar van de winkelwedstrijd van de supermarktketen. Deen Rijnstraat Amsterdam eindigde op een 2e plaats. Deen Broek op Langedijk behaalde een 3e plek. De winnaar werd bekendgemaakt op 20 januari van dit jaar tijdens het finalefeest van de supermarktketen in Bobs Party Palace in Uitgeest. Naast de winkelteams van Heemskerk, Rijnstraat Amsterdam en Broek op Langedijk stonden nog zes andere filialen in de finale.

Jury, leveranciers en fabrikanten

Gedurende 2017 werden de winkels tijdens diverse juryrondes getoetst op onder meer klantvriendelijkheid, voorraad artikelen en hygiëne. In december vond de laatste juryronde plaats, die uitgevoerd werd door leveranciers en fabrikanten van Deen.

Veel pluspunten

Supermarktmanager Simon Batelaan van de winnende winkel is uiteraard een blij man: ‘De winkel heeft natuurlijk veel pluspunten. Het is een mooie winkel, met veel ruimte en voldoende parkeergelegenheid. Mijn medewerkers zijn betrokken bij de klanten en zijn bereid een stapje harder te lopen. Toch is het een verrassing dat we gewonnen hebben, want alle Deen-winkels zijn goed. We hebben gewoon ons best gedaan, wat we eigenlijk altijd doen.’

Reageer op dit artikel