nieuws

Albert Heijn laat sparen voor schaatsles

Formules 2904

Albert Heijn laat sparen voor schaatsles

ZAANDAM – Albert Heijn geeft de Sportactie van afgelopen september een winters vervolg rond de Olympische Winterspelen.

Van 29 januari tot 18 februari kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor schaatscredits. Ze kunnen die inwisselen voor schaatsles of activiteiten op ijs.

Stamppotje Schaatsen

De campagne heeft de naam AH Schaatsactie meegekregen, onder het motto Stamppotje Schaatsen. Bij de actie werkt Albert Heijn samen met NOC*NSF, schaatsbond KNSB en IJshockey Nederland. Op dit moment is het voor clubs al mogelijk om activiteiten online aan te melden. Het voordeel voor clubs is daarbij dat ze mensen die deelnemen aan activiteiten aan zich kunnen binden als lid. De clubs zijn via de deelnemende sportbonden benaderd over deelname aan de nieuwe spaaractie van AH.Het zoeken en boeken van activiteiten kan tot en met 1 april.

AH Sportfestijn vanwege regenval afgelast

Afgelopen jaar liep de eerste AH Sportactie van 4 tot en met 24 september. Klanten ontvingen bij iedere €10 aan boodschappen een zegel. Een spaarkaart met 10 zegels was goed voor één credit, die kon worden ingeruild voor een sportactiviteit. Volgens AH werden de activiteiten door deelnemers gemiddeld gewaardeerd met een 8,8. Het aan de campagne gekoppelde AH Sportfestijn op 9 en 10 september moest echter vanwege hevige regenval worden afgelast. De Olympische Winterspelen worden van 9 tot en met 25 februari gehouden in Zuid-Korea.

Reageer op dit artikel