nieuws

Spar en Texaco gaan Spar Express uitrollen

Formules 10404

Spar en Texaco gaan Spar Express uitrollen

WAALWIJK – Spar en EG Group gaan Spar Express uitrollen bij alle Texaco tankstations in Nederland, die door EG Group geëxploiteerd worden.

Dat melden beide partijen in een persbericht. ‘Vanaf begin 2018 wordt gestart met het ombouwen van alle circa 130 vestigingen en voorzien van een Spar Express-winkel. Het plan is per week 2 vestigingen om te bouwen om zodoende uiterlijk medio 2019 klaar te zijn’, aldus beide partijen.

Grab&go onderdeel assortiment

Volgens Spar is het assortiment in de Spar Express afhankelijk van de locatie van het tankstation. ‘Naast grab & go, aangevuld met broden, maaltijden, salades en soepen voor thuisconsumptie bij de tankstations langs de snelweg, zal er ook een aangepast assortiment zijn met grab & go en een ruimer assortiment aan boodschappen voor de tankstations in de buurt.’

Zichtbaarheid Spar vergroot

Naast Spar werkt EG Retail Benelux ook samen met Subway en Lavazza. Spar directeur Sjaak Kranendonk:  ‘Met deze samenwerking voegen we minimaal 130 vestigingen toe waardoor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van het SPAR-merk zal groeien’.

Reageer op dit artikel