nieuws

Jumbo start weer kerstdineractie

Formules 1832

Jumbo start weer kerstdineractie

VEGHEL – Jumbo gaat in de aanloop naar de feestdagen weer kerstdiners doneren.

De supermarktketen doet dit wederom in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Voedselbanken Nederland. De supermarktketen wil tienduizenden mensen van een driegangendiner  kunnen voorzien.

Eenzaamheid en financieel zwaar

‘Met Kerstmis is het tijd voor gezelligheid en nodigen we onze dierbaren uit om samen te zijn en te genieten van lekker eten en drinken. Maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Sommige mensen hebben te maken met een gevoel van eenzaamheid of hebben het financieel zwaar’, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur formule en innovatie. ‘Omdat wij als familiebedrijf veel waarde hechten aan kersttradities, doneert Jumbo dit jaar voor de vierde keer kerstdinerpakketten vol mooie producten aan goede doelen.’

Kerstdinerpakketten en versiering

De driegangen kerstdiners die Jumbo doneert bestaan uit een romige, biologische tomatensoep, aardappelpuree, rodekool met appeltjes en stoofpeertjes met (naar keuze) een stukje vlees, vis of vega en chocoladepudding met warme kersen en slagroom. De kerstdinerpakketten bevatten ook versiering voor op tafel. Meer informatie over de actie is te vinden op jumbo.com/donatie.

Vrijwilligers delen pakketten uit

Het Nationaal Ouderenfonds en Voedselbanken Nederland zijn vanzelfsprekend blij met de bijdrage van Jumbo Supermarkten. Leo Wijnbelt, voorzitter van Voedselbanken Nederland: ‘Onze vrijwilligers zetten zich massaal in om gezinnen die het financieel moeilijk hebben ook een heerlijke Kerst te bezorgen. Zij delen weer tal van kerstpakketten uit met alle ingrediënten voor een diner en een Jumbo cadeaucard, zodat honderden gezinnen thuis een vrolijk en sfeervol kerstfeest kunnen beleven.’

Reageer op dit artikel