nieuws

Jumbo City Den Bosch opent 13 december

Formules 3501

Jumbo City Den Bosch opent 13 december
Jumbo City in Eindhoven. Foto: Bert Jansen

DEN BOSCH – De Jumbo City-vestiging in Den Bosch gaat volgende week woensdag, 13 december open. Na Groningen en Eindhoven wordt het Jumbo’s derde winkel volgens het City-concept.

Jumbo City in Den Bosch is gevestigd aan de Visstraat, de weg die leidt van het centraal station naar de Bossche binnenstad. Overbuurman is een AH To Go-vestiging.

Jumbo City voor bewoners, werkenden, studenten en shoppers

Jumbo zegt met de Jumbo City in Den Bosch in te spelen op de verschillende klanten die zich in de binnenstad bevinden om te werken, studeren, winkelen of wonen. Zij kunnen voor hun dagelijkse boodschappen terecht in de supermarkt, door Jumbo als buurtwinkel omschreven. ‘Zowel food als non-food producten die voorzien in de dagelijkse behoeften zijn verkrijgbaar in de nieuwe Jumbo City. Daarnaast vinden klanten er een ruim aanbod aan smakelijke en verse maaltijden die overeenstemmen met de eetmomenten van de dag.’

Winkel voor elk moment van de dag

Zo kunnen klanten er in de ochtend terecht voor een vers ontbijt en in de middag voor ter plekke bereidde lunchproducten waaronder belegde broodjes. Later op de dag staan verschillende avondmaaltijden centraal, waaronder pizza’s en sushi. Al deze producten, maar bijvoorbeeld ook de La Place worstenbroodjes, appelbollen en yoghurt van de tap zijn in eigen keuken en La Place bakkerij bereid volgens ‘unieke recepturen’. Klanten kunnen de producten of maaltijden ter plekke nuttigen of meenemen voor onderweg of thuis. Ook kunnen zij ook bij Jumbo City terecht voor vers gemalen La Place koffie.

‘Steeds meer aanwezig waar de klant ons nodig heeft’

‘We zijn verheugd met deze nieuwe Jumbo City in het hart van Den Bosch’, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo. ‘Zo kunnen we hier inspelen op de wensen van klanten in de binnenstad om de dagelijkse boodschappen te doen, maar bijvoorbeeld ook vers bereide sushi of een maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Hierdoor zijn we steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft en maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.’

Ruime openingstijden

Aansluitend op de wensen van klanten in de binnenstad hanteert Jumbo City Den Bosch ruime openingstijden. De winkel is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 7.00 tot 21.00 uur, op donderdag van 7.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Eindhoven opende half november

15 november opende in Eindhoven de eerste stationswinkel van Jumbo. Die vestiging telt 4 scan & go kassa’s en 2 gewone. De winkel beslaat 133 m2 aan vloeroppervlakte. In het assortiment ligt de focus op gezonde producten: ze liggen vooraan in de winkel. Opmerkelijk: in de kleine zaak wordt de sushi ter plekke gemaakt. Die vestiging was de eerste winkel met de naam Jumbo City. De eerste gemakswinkel van de keten, in Groningen, heet nog Foodmarkt City (by Jumbo), maar al snel werd duidelijk dat Jumbo deze naam zou loslaten bij volgende vestigingen.

Reageer op dit artikel