nieuws

Ex-AH-directeur nieuwe ceo Makro

Formules 6705

Ex-AH-directeur nieuwe ceo Makro

AMSTERDAM – Paulo Peereboom wordt met ingang van 1 januari 2018 de nieuwe topman van Makro Cash & Carry Nederland.

Makro Nederland maakte dat vrijdag bekend. Peereboom neemt de functie over van Kef van Helbergen. In december zal een overdracht van verantwoordelijkheden plaatsvinden, zodat Peereboom de leiding van Makro Nederland meteen aan het begin van het nieuwe jaar op zich kan nemen.

Verleden bij Albert Heijn

Peereboom was sinds 2014 lid van de Raad van Bestuur van Pick N Pay Retailers waar hij verantwoordelijk was voor merchandise en supply chain. Daarvoor bekleedde hij diverse functies bij retailers waaronder Ahold. Hij was in het verleden onder meer directeur van de winkelorganisatie en volgde in die rol Cees van Vliet op. Van Vliet werd destijds benoemd als opvolger van Sander van der Laan.

Kef van Helbergen

Kef van Helbergen was sinds 2007 werkzaam bij Metro en heeft meerdere functies vervuld, zowel op het hoofdkantoor in Düsseldorf als bij dochterondernemingen in het buitenland. Van Helbergen was sinds 2014 verantwoordelijk voor Makro Nederland.

Reageer op dit artikel