nieuws

Picnic breidt bezorgen op zondagen uit

Formules 2248

Picnic breidt bezorgen op zondagen uit

UTRECHT – Picnic bezorgt vanaf 5 november op zondagen ook in Utrecht-West. Dat laat mede-oprichter Michiel Muller aan Distrifood weten.

Enkele weken geleden begon websuper Picnic een proef met zevendaagse bezorging in Utrecht-Oost. Picnic is de enige supermarkt in Nederland die op zondag de boodschappen thuisbrengt.

Koelkast vol in begin week

‘We gaan nu aan de andere kant van de A2 in Utrecht ook van start omdat de resultaten hoopgevend zijn’, aldus Muller. ‘We zien dat klanten op zondag bestellen om in het begin van de week de koelkast alvast vol te hebben. Zonder dat we er echt reclame voor hebben gemaakt, zijn er enkele honderden orders geplaatst op de zondagen. We zijn de afgelopen weken druk geweest om de logistiek op zondag goed op orde te krijgen. Want ook op die dag willen we natuurlijk dezelfde kwaliteit verse producten leveren.’

In zee met The Greenery

Picnic gaat daarnaast in zee met The Greenery. Dit bedrijf gaat groente en fruit leveren aan de onlinespeler. Sinds 18 september loopt er een test. The Greenery is ook een samenwerking aangegaan met HelloFresh. Sinds week 44 worden boxen van HelloFresh gevuld met items van The Greenery.

Reageer op dit artikel