nieuws

Lidl opent grootste filiaal in Amsterdam

Formules 14690

Lidl opent grootste filiaal in Amsterdam

AMSTERDAM – Lidl Nederland heeft in Amsterdam-Noord zijn tot dusver grootste filiaal geopend.

Het gaat om een winkel op het Buikslotermeerplein. De oppervlakte van de vestiging bedraagt 1800 vierkante meter. Op de website van de regionale zender AT5 is een filmpje te zien van de rij klanten bij de opening. Via een loting werd één iemand uitgekozen die een minuut gratis mocht winkelen.

Ondergrondse winkel

Dat het de grootste Lidl-vestiging in Nederland is, is aan de buitenkant niet te zien. De supermarkt zit ondergronds en is te bereiken via een trap en een roltrap, in de woorden van Lidl een rollend tapijt.

Rollend tapijt ook in Tilburg

Dit rollend tapijt is ook aanwezig bij de vestiging in winkelcentrum Heyhoef in Tilburg. Hier brengt de roltrap de klanten echter naar de ondergrondse parkeergarage en niet naar de winkel. De Tilburgse vestiging werd dit jaar uitgeroepen tot mooiste supermarkt van Nederland.

Reageer op dit artikel