nieuws

Jumbo scherpt Jaaraanbiedingen aan

Formules 8936

Jumbo scherpt Jaaraanbiedingen aan

VEGHEL – Jumbo heeft twee wijzigingen doorgevoerd in zijn Jaaraanbiedingen. Ook heeft de formule een seizoensaanbieding verlengd.

Jumbo presenteerde begin dit jaar een nieuw pakket Jaaraanbiedingen. Twee van die aanbiedingen zijn nu aangepast door de formule uit Veghel. Het gaat om de kratten bier en Ariel wasmiddelen.

3 kratten halen, 2 betalen

De klant kreeg tot voor kort een tweede kratje bier mee voor de helft van de prijs. Dat is nu veranderd naar “3 kratten bier halen, 2 betalen”.  ‘Deze Jaaraanbieding is aangescherpt. Daarmee geven we fors meer voordeel. De aanbieding is aangescherpt om consumenten nóg een reden te geven om bij Jumbo boodschappen te doen’, zegt Jumbo-woordvoerder Laura Valks-Piessens in een reactie op de aanpassing.

Ariel en Douwe Egberts

Voor Ariel gold in eerste instantie de 3 halen, 2 betalen-regel. De regel voor dit product is veranderd naar ‘1+1 gratis’. De aanbiedingen gelden tot en met 31 december van dit jaar. Daarnaast is de najaars-seizoensaanbieding Douwe Egberts (2 voor €8,99) verlengd tot en met het einde van het jaar. Ook in 2016 voerde Jumbo gedurende het jaar wijzigingen door in zijn Jaaraanbiedingen. Zo veranderde Jumbo de prijzen van Coca-Cola en Hak-producten.

Reageer op dit artikel