nieuws

Jumbo City Eindhoven opent 15 november

Formules 4633

Jumbo City Eindhoven opent 15 november
Achter de schermen de locatie waar de Jumbo City komt.

EINDHOVEN – De al eerder door Jumbo aangekondigde winkel op station Eindhoven, opent woensdag 15 november.

De winkel krijgt de nieuwe naam van Jumbo’s stadsconcept, Jumbo City. De eerste gemakswinkel van de keten, in Groningen, heet nog Foodmarkt City (by Jumbo), maar al snel werd duidelijk dat Jumbo deze naam zou loslaten bij volgende vestigingen.

Jumbo City voor reizigers en binnenstadsbezoekers

De Jumbo City in Eindhoven bevindt zich aan de centrumkant van het station. In een persbericht laat Jumbo weten dat ‘reizigers en bezoekers van de Eindhovense binnenstad makkelijk en snel bij Jumbo City terecht kunnen voor een ruim aanbod van lekkere en ter plekke bereide broodjes en tussendoortjes. Om direct te nuttigen of mee te nemen.’

Cloosterman-Van Eerd: ‘erg trots’

‘Wij willen onze klanten op elk moment van de dag en voor elke eetbehoefte een passende oplossing bieden. Ook in de binnenstad en daar horen natuurlijk stations bij’, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo Supermarkten. ‘We zijn dan ook erg trots om de eerste Jumbo City stationswinkel te openen op het station in Eindhoven. Met ons unieke verse aanbod aan producten, op basis van unieke en eigen recepturen, kunnen we inspelen op de wensen van reizigers en bezoekers van de binnenstad. Hiermee maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.’

Om 06.30 uur open

De vestiging in de Brabantse stad is doordeweeks van 06.30 uur tot 23.00 uur en in het weekend van 07.30 uur tot 23.00 uur geopend. Klanten vinden er een uitgebreide keuze aan verschillende ambachtelijk bereide producten. Zo biedt Jumbo City vers belegde broodjes en verse sushi aan. Ook verkoopt Jumbo City worstenbroodjes van La Place, tosti’s, sandwiches, yoghurt van de tap, vers fruit en groenten en verse sappen. Het aanbod van producten wisselt met het moment van de dag.

Concurrentie met AH to go

Met de Foodmarkt City op het station gaat Jumbo de concurrentie aan met AH to go, dat een vestiging aan de noordzijde van het station heeft. De twee zijn van elkaar gescheiden door een 100 meter lange passage die is afgesloten met toegangspoortjes.

Eerste in Groningen

Jumbo opende in mei van dit jaar in Groningen zijn eerste Foodmarkt City. Die winkel, met een oppervlakte van 560 vierkante meter, is een combinatie tussen Jumbo Foodmarkt, La Place en een reguliere Jumbo. Hoe Jumbo het concept aanpast aan de kleinere stationslocatie, is nog onbekend.

Wervingscampagne

Jumbo laat weten dat het nog op zoek is naar nieuwe medewerkers voor de Eindhovense gemakswinkel. Daarvoor is inmiddels een wervingscampagne gestart.

Reageer op dit artikel