nieuws

Jan Linders opent 60ste vestiging

Formules 2489

Jan Linders opent 60ste vestiging
Foto: Hans Prinsen

MELICK – Jan Linders heeft vandaag zijn 60ste vestigingspunt geopend. De winkel is na een korte verbouwing grondig gerenoveerd en uitgebreid.

Jan Linders: ‘De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden, waarbij de focus ligt op de versafdelingen.’ Supermarktmanager Sjoerd Hodzelmans spreekt van een ‘een balans tussen kwaliteit én voordeel’

Opening past in groei-strategie

De opening van de 60e supermarkt past in de groeistrategie van de supermarktketen uit het zuiden. Leo Linders, Algemeen Directeur: ‘In 2015 zijn we begonnen met het uitrollen van onze nieuwe formule over bestaande supermarkten. Tegelijk willen we groeien. Dat we nu in Melick een supermarkt openen, en recent ook in Amstenrade, past geheel in dit plaatje.’

Openingsaanbiedingen en feest in teken Sinterklaas

De opening wordt gevierd met extra veel openingsaanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Op zaterdag 25 november is het feest en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Het thema van deze dag staat in het teken van Sinterklaas.

Reageer op dit artikel