nieuws

Dirk claimt groot succes Black Friday

Formules 5771

Dirk claimt groot succes Black Friday
Foto: Dirk van den Broek

VELSEN-NOORD – De Black Friday-aanbiedingen in non-food van supermarktketen Dirk waren vanmorgen binnen een half uur uitverkocht.

Dat meldt het bedrijf in een persbericht. ‘Aantallen van producten die genoeg zijn om een week lang aan te kunnen bieden, vlogen binnen een half uur de winkel uit’, stelt de keten. De actie werd gisteren aangekondigd via advertenties in print en online. Daarbij waren er onder meer een waterkoker, boormachine, koffiezetapparaten, trays blikken Heineken-bier en nog veel meer te koop.

Alle winkels in dertig minuten uitverkocht

‘Het leek wel of er een nieuwe winkel geopend werd. Bij veel vestigingen van Dirk stonden de eerste klanten om 7.00 uur al voor de deur. Om 8.00 uur gingen de deuren open en was het dringen geblazen’, schrijft het bedrijf. Om half negen waren de aanbiedingsproducten in non-food bij alle vestigingen van Dirk alweer uitverkocht.

Succes groter dan Marcel Huizing had verwacht

Marcel Huizing van Dirk: ‘Ik had wel verwacht dat het een succes zou worden, Black Friday bij Dirk. Maar dat deze aantallen binnen een half uur uitverkocht zouden zijn in alle winkels, gaat alle verwachtingen te boven. Duizenden aantallen van de artikelen waren ingekocht en beschikbaar in de winkels. Het zijn aantallen wat voor een weekaanbieding ruimschoots voldoende is, maar nu zo massaal verkocht werden dat het binnen een half uur uitverkocht was.’

Actie moet binnenkort herhaald worden

De directeur vind het jammer dat er klanten teleurgesteld moesten worden. ‘Onze inkopers zijn meteen aan het werk gegaan om de desbetreffende artikelen opnieuw te kunnen inkopen met als doel deze actie binnenkort nogmaals aan te kunnen bieden.’

Reageer op dit artikel