nieuws

Bezorgwagens Picnic voor even Sinterklaastaxi

Formules 2089

Bezorgwagens Picnic voor even Sinterklaastaxi

AMSTERDAM – Picnic doopt op 4 en 5 december de bezorgwagentjes om tot Sinterklaastaxi.

De duurzame, elektrische autootjes zullen de Goedheiligman gratis naar al zijn afspraken brengen laat de online websuper weten.

Mandarijnen en pepernoten

Waar normaal de boodschappen staan, zullen nu de cadeautjes, mandarijnen en zakken pepernoten liggen meldt Picnic in een persbericht. ‘De Sint zal zijn plek innemen naast de Picnic-bestuurder. Voor scholen, sportverenigingen en particulieren is er nog voldoende gelegenheid om op deze dagen een taxi te boeken voor hun eigen Sinterklaas.’

Bij kinderen tot verbeelding

Mede-oprichter van Picnic Michiel Muller: ‘We merken dat onze wagentjes bij veel kinderen tot de verbeelding spreken. Ze vinden ze schitterend. Hoe mooi is het dan om Nederlands grootste kinderheld hierin te kunnen vervoeren?’ Scholen en andere organisaties kunnen zich nog tot 1 december aanmelden voor de dienst bij service@picnic.nl.

 

Reageer op dit artikel