nieuws

Aldi lanceert weekendacties

Formules 5213

Aldi lanceert weekendacties

CULEMBORG – Onder de naam ‘weekend highlights’ heeft Aldi eindeweeksaanbiedingen toegevoegd aan zijn actieschema.

Dat maakt de discountformule bekend.

Twee weekacties

Het nieuwe actieschema is vorige week maandag ingegaan en kent twee weekacties: vers en ander assortiment. Daarnaast spreidt de formule de acties door de week met acties vanaf maandag, donderdag (non-food en multimedia) en zaterdag.

Vrijdag tot en met zondag

Nieuw zijn de weekend highlights. Deze zijn iedere week van vrijdag tot en met zondag geldig. Aldi noemt ze ‘versproducten, lekker eten en producten die gewoon handig zijn in het weekend.’ Vanaf de zaterdag is er ook een wisselend aanbod aan nonfoodaanbiedingen. Het actiebeleid lijkt erop gericht om meer klanten te trekken, maar vooral ook om klanten vaker naar de winkel te laten komen. In dit kader is Aldi ook bezig met een grootschalige uitrol van de bake-off-broodafdelingen.

Andere hardlopers

In het nieuwe actieschema van deze week komen onder andere hardlopers voor, zoals brood, karbonade, broccoli en prei. Aldi werkt daar met van-voorprijzen. De weekendaanbiedingen hebben geen van-voorprijzen.  Opvallend is dat er dan ook A-merken worden aangeboden, zoals Robijn, Mars en Fisherman’s Friend. Het zijn wel minder gangbare varianten, zoals Mars brownies multipack voor €1,49 en Robijn Pink Sensation 5 literflacon voor €7,99.

Reageer op dit artikel