nieuws

AH rolt bezorgbundel landelijk uit

Formules 3574

AH rolt bezorgbundel landelijk uit
Archieffoto bezorgservice Albert Heijn

ZAANDAM – Albert Heijn heeft de bezorgbundel landelijk uitgerold. Het gaat hier om een bezorgabonnement voor online boodschappen.

Het besluit van de marktleider betekent dat iedereen in het bezorgingsgebied van AH.nl nu gebruik kan maken van een bezorgbundel. Dat meldt de formule tegen retailtrends.nl. Albert Heijn zegt dat het sinds de zomer is begonnen met een landelijke uitrol.

Test in regio Rotterdam

Albert Heijn begon eind 2015 met een eerste test van het concept in de regio Rotterdam. Toen betaalden de deelnemers eenmalig €29 om hun boodschappen drie maanden lang thuisbezorgd te krijgen.

Verschillende varianten bezorgbundel

De bundel wordt in verschillende varianten aangeboden. Voor de goedkoopste variant betaalt de klant €27,50. Deze bundel is drie maanden geldig en alleen te gebruiken van dinsdag tot en met donderdag. Wie ook op andere dagen wil bestellen, betaalt €35 euro. Deze bundel is te gebruiken vanaf maandag twaalf uur ’s middags. Klanten die de bezorgkosten gelijk voor het hele jaar afkopen, krijgen €10 tot €15 korting op het totaalbedrag.

Minimaal bestelbedrag

Consumenten die van een bezorgbundel gebruik willen maken, moeten minimaal voor €70 bestellen. Voor gratis afhalen bij pick-up points is het minimum €40.

Reageer op dit artikel