nieuws

AH (her)opent nog drie XL’s in 2017

Formules 8992

AH (her)opent nog drie XL’s in 2017
artist impression interieur XL Alkmaar

ZAANDAM – Albert Heijn (her)opent nog dit jaar XL-winkels in Alkmaar, Zaandam en Tilburg.

De eerste heropening betreft de AH XL aan de Wendelaarstraat in Alkmaar. De winkel is sinds 15 november gesloten voor een verbouwing en opent op woensdag 29 november weer de deuren. De winkel groeit in aantal vierkante meters en wordt voorzien van elementen zoals Scan & Go, een Bakery Cafe en een pluktuin.

AH XL in Tilburg en Zaandam

Dit laatste concept werd voor het eerst geïntroduceerd in de nieuwe XL in Purmerend. In het winkelcentrum in Alkmaar worden ook een Etos en Gall & Gall geopend. In december wordt ook de AH XL aan de Jan Heijnsstraat in Tilburg heropend en opent AH een nieuwe XL aan de Zorgboulevard bij het ZMC in Zaandam.

Duurzame supermarkten

Voor alle winkels geldt volgens AH dat er een fors aantal energiebesparende maatregelen worden toegepast, net zoals bij de XL in Purmerend. Die winkel werd eind 2016 geopend en door AH betiteld als de duurzaamste supermarkt van Europa.

Reageer op dit artikel