nieuws

AH in Grootegast wordt Poiesz

Formules 5889

AH in Grootegast wordt Poiesz

GROOTEGAST – Poiesz heeft de Albert Heijn in het Groningse Grootegast overgenomen.

Poiesz Supermarkten heeft de afgelopen weken overeenstemming bereikt met AH-ondernemer Chris Marinus  inzake de overname van de Albert Heijn supermarkt met ingang van 1 januari 2018.

Omgebouwd naar Puur Poiesz 2.0

De Albert Heijn supermarkt en de Gall & Gall vestiging zullen direct worden verbouwd en omgebouwd naar de Puur Poiesz 2.0 formule waarna supermarkt inclusief slijterij in Grootegast op woensdag 17 januari 2018 wordt geopend. De Etos drogisterij wordt gesloten en hiervoor wordt een alternatieve invulling gezocht meldt Poiesz in een persbericht.

Medewerkers gaan over

Alle medewerkers van de Albert Heijn supermarkt, de Gall & Gall vestiging en de Etos drogisterij treden op het moment van overname in dienst bij Poiesz Supermarkten.  De directie van Poiesz is trots op de succesvolle overname. ‘In alle gevallen zijn de eerdere overnames van supermarkten in de zogenoemde Poiesz regio van toegevoegde waarde gebleken en ook nu twijfelen we er geen seconde aan dat dit nieuwe filiaal van meerwaarde zal zijn voor ons prachtige bedrijf’, aldus Piet Smit, Algemeen Directeur van Poiesz Supermarkten en Poiesz Vastgoed. Poiesz kent na de overname straks 69 vestigingen.

Reageer op dit artikel