nieuws

Spar opent Spar Express langs snelweg

Formules 3771

Spar opent Spar Express langs snelweg
Een Spar Express-vestiging bij een Texaco tankstation. Foto Peter Roek

WAALWIJK – Spar opent binnenkort zijn eerste Spar Express langs de snelweg. De locatie is in Heemskerk langs de A9.

De opening van de vestiging in Heemskerk vindt plaats op 3 november. Op diezelfde dag opent de formule ook een Spar Express in Tilburg aan de Ringweg Oost. Spar heeft al Express-winkels in Geertruidenberg, Amstelveen en Den Haag Ypenburg.

Grab & go en buurtfunctie

Het assortiment in Heemskerk wordt door Spar getypeerd als grab & go, aangevuld met broden, maaltijden, salades en soepen voor thuisconsumptie. Tilburg heeft naast grab & go ook een buurtfunctie met een ruimer assortiment aan boodschappen.

In buitenland al veel winkels

Begin dit jaar is Spar Nederland in samenwerking met EG Group, de exploitatiemaatschappij van Texaco Benzinestations in de Benelux, gestart met deze formule, die zich richt op winkels bij tankstations. Spar kent in het buitenland al veel winkels op tankstations. Spar Express wordt in Nederland exclusief gebruikt bij Texaco.

Reageer op dit artikel