nieuws

Picnic gaat op zondag bezorgen in Utrecht

Formules 1694

Picnic gaat op zondag bezorgen in Utrecht

UTRECHT – Picnic start een proef in Utrecht Oost met zevendaagse bezorging. De websuper komt voor het eerst ook op zondag aan de deur.

Het bedrijf is met deze pilot de enige supermarkt in Nederland die op zondag de boodschappen thuisbrengt.

Service versneld uitbreiden

‘We breiden onze service versneld uit. We horen dagelijks van klanten dat hier behoefte aan is’, aldus mede-oprichter Michiel Muller. ‘Klanten in Utrecht Oost kunnen nu elke dag boodschappen laten bezorgen.’ Als de pilot een succes wordt gaat Picnic in de toekomst ook in andere steden op zondag boodschappen bij de klant thuisbezorgen. Voor het bezorgen brengt Picnic geen kosten in rekening.

Zondag voor kerst

Vorige week kondigden  Jumbo, Albert Heijn en Picnic al aan eenmalig op de zondag voor kerst (24 december) te gaan bezorgen, zodat klanten ook de boodschappen voor het kerstdiner kunnen laten bezorgen. Picnic is inmiddels in 26 steden actief.

Reageer op dit artikel