nieuws

Personeelskrapte Jumbo Den Bosch

Formules 4690

Personeelskrapte Jumbo Den Bosch
Foto: Jan Willem van Vliet

DEN BOSCH – Jumbo moet veel moeite doen om arbeidskrachten te vinden in de regio den Bosch. Jumbo opent er een Jumbo City en het E-dc heeft vele vacatures.

Dit weekend zetten Jumbo dan ook een formule 1 auto van Max Verstappen in om personeel te werven in de omgeving van Den Bosch. Volgens woordvoerder Mariska Bergmans zoekt Jumbo jongeren in de leeftijd van 15 tot 21 jaar.

Ook honderd man in e-dc nodig

De formule zoekt alleen al voor de nieuw te openen Jumbo City 100 krachten. Voor het online dc zijn er nog eens tweehonderd nodig. Voor filialen rondom den Bosch zoekt Jumbo tot slot nog eens honderd medewerkers. Het gaat om filialen in Hintham, Berlicum en Vlijmen.

Online gaat boven miljard

Al eerder gaf Jumbo aan naast Den Bosch een tweede e-dc te willen gaan openen in Raalte. Dit om de snelle groei online te kanaliseren. Gfk Berekende dat de online omzet boven de 1 miljard dit jaar zal uitkomen voor de totale branche.

Reageer op dit artikel