nieuws

Jumbo van start met Weekendbloemist

Formules 4838

Jumbo van start met Weekendbloemist

VEGHEL – De klant van Jumbo kan in zestig supermarkten op vrijdag en zaterdag terecht voor een samengesteld boeket bloemen, op maat gemaat door een speciaal opgeleide medewerker.

Onder de naam Weekendbloemist starten nog dit jaar de supermarkten met deze service. In het eerste kwartaal van 2018 komen daar naar verwachting zo’n veertig winkels bij.

Bloemenconcept in vijf supermarkten

Afgelopen week startten vijf Jumbo supermarkten in Alkmaar, Papendrecht, Utrecht, Delft en Baarn met dit nieuwe bloemenconcept. De hiervoor opgeleide medewerker adviseert de klant elke vrijdag en zaterdag over het samenstellen van een boeket en kan deze vervolgens ook voor de klant binden.

Pilot verder uitgerold

De bloemen van Jumbo worden gewaardeerd bleek onlangs uit de resultaten van jaarlijks klantenonderzoek. Ed van de Weerd, directeur Commercie: ‘Bij Jumbo willen we de verwachtingen overtreffen en kijken we steeds weer naar mogelijkheden om nog een stapje verder te gaan voor onze klant. Vanuit dat streven zijn we eind 2016 gestart met een pilot waarbij bloemenafdelingen met zelfbediening, in het weekend werden bemand. Deze service werd enorm gewaardeerd door de klant en wordt dit jaar dan ook verder uitgerold. Dat we dit onze klanten kunnen bieden, maakt me heel trots.’

Reageer op dit artikel