nieuws

Jumbo in november druk met verbouwen

Formules 5837

Jumbo in november druk met verbouwen

VEGHEL – Jumbo gaat de komende maand zes winkels verbouwen. Het gaat om vestigingen in Eindhoven, Cadier en Keer, Zwolle, Rotterdam, Lienden en Colmschate.

‘We kijken samen met alle ondernemers en Jumbo-collega’s uit naar de zes openingen in november’, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo in een reactie. ‘Drie vernieuwde winkels in Zwolle, Lienden en Colmschate beschikken straks over een weekendbloemist, waar klanten op vrijdag en zaterdag terecht kunnen voor een samengesteld boeket bloemen. Dit boeket wordt op maat gemaakt door een speciaal opgeleide medewerker.’ Nog dit jaar starten zestig Jumbo-winkels met deze service. In het eerste kwartaal van 2018 komen hier naar verwachting nog zo’n veertig winkels bij.

Van kleine C1000 naar grote Jumbo

De Jumbo aan Flora 2 in Colmschate krijgt een foodcorner, waar onder meer verse pizza’s worden bereid. Ook wordt de winkel flink uitgebreid. De Jumbo sluit op zaterdag 4 november om 18.00 uur haar deuren. Vanaf woensdag 22 november zijn inwoners van Colmschate en omgeving weer welkom. Ondernemer Hans Kok kijkt vanzelfsprekend uit naar de heropening. ‘Nadat deze winkel in 2015 van C1000 naar Jumbo is overgegaan, is het nu tijd voor een complete vernieuwing. De winkel krijgt ruim 600 m2 extra vloeroppervlakte, waardoor we bezoekers straks maar liefst ruim 1.600 m² kunnen bieden.’

Snacks en frisdrank in de foodcorner

In de foodcorner kunnen klanten ook warme en koude snacks, gekoelde frisdranken en koffie krijgen. Daarnaast krijgt de winkel onder meer een versplein met dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Jumbo heeft onlangs ook Papendrecht en Rotterdam verbouwd. In september opende de formule een nieuwe winkel in Barneveld.

Reageer op dit artikel