nieuws

Jumbo bouwt winkel Veemarkt in Zwolle om

Formules 6664

Jumbo bouwt winkel Veemarkt in Zwolle om

ZWOLLE – De Jumbo aan de Veemarkt 20 in Zwolle wordt binnenkort uitgebreid en krijgt de beschikking over een foodcorner.

De supermarkt sluit op dinsdag 24 oktober om 18:00 uur haar deuren. Vanaf woensdag 8 november is de winkel weer geopend. De Zwolse Jumbo heeft dan de beschikking over een foodcorner. Hier kunnen klanten terecht voor verse pizza’s en warme en koude snacks.

Versplein, slagerij en visafdeling

Daarnaast krijgt de winkel een versplein met veel dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De slagerij heeft onder meer een vers grill-assortiment, zoals spareribs, kippenbouten en hele kip. Op de visafdeling kunnen klanten verschillende soorten diepgevroren vis en zeevruchten, zoals gamba’s en wilde zalm, zelf samenstellen en is er verse sushi verkrijgbaar. Ook is er een ruimer aanbod aan vleesspecialiteiten met onder meer wild, lams- en rundvlees uit de diepvries. Verder beschikt de winkel straks over een eigen slijterij.

Tijd voor complete vernieuwing

Naast de Pick Up Point balie in de winkel, komt er ook een drive-through Pick Up Point buiten de supermarkt. ‘Nadat deze winkel in 2006 van Konmar naar Jumbo is overgegaan, is het nu tijd voor een complete vernieuwing. De winkel krijgt ruim 300 m2 extra vloeroppervlakte, waardoor we bezoekers straks maar liefst ruim 1.900 m² winkelplezier kunnen bieden’, zegt filiaalmanager Freddy Bril. Algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo is aanwezig bij de heropening.

Reageer op dit artikel