nieuws

Hoogvliet gaat bezorgen in Zoetermeer

Formules 1677

Hoogvliet gaat bezorgen in Zoetermeer

ZOETERMEER – Hoogvliet start met ingang van 12 oktober met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Zoetermeer.

De uitbreiding is het vervolg van verdere uitrol van thuisbezorging van Hoogvliet binnen het eigen marktgebied.

Online assortiment 10.000 producten

Het online assortiment van Hoogvliet beslaat inmiddels ruim 10.000 producten, zowel houdbare kruidenierswaren en diepvries als verse producten zoals vlees, kaas, groenten, fruit en brood. Met keuze uit diverse bezorgmomenten op zes dagen in de week, waaronder ’s avonds en op zaterdag, biedt Hoogvliet naar eigen zeggen voldoende flexibiliteit voor de drukbezette consument.

80 scherpe aanbiedingen

Hoogvliet combineert het gemak van thuisbezorgen met lage prijzen. ‘Wekelijks profiteert de klant daarnaast ook online van meer dan 80 scherpe aanbiedingen, waarmee het voordeel nog groter wordt. Ook krijgt de klant bij iedere bestelling een gratis product cadeau’, aldus Hoogvliet in een persbericht.

Afhaalpunt in supermarkt

Naast thuisbezorgen kan de klant er ook voor kiezen de boodschappen op te halen bij het afhaalpunt in de Hoogvliet supermarkt. De boodschappen bestelt de klant met de Hoogvliet app en via Hoogvliet.com.

Reageer op dit artikel