nieuws

HelloFresh: Sneller leveren door nieuw dc

Formules 2205

HelloFresh: Sneller leveren door nieuw dc

AMSTERDAM – HelloFresh begint deze maand met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Bleiswijk.

Vandaag is de eerste paal geslagen van het nieuwe distributiecentrum. Naar verwachting worden de eerste maaltijdboxen vanaf juli 2018 geleverd. Het gebouw is in samenwerking met partner Leen Menken ontworpen. De oppervlakte bedraagt straks meer dan 20.000 m2.

Groter assortiment en sneller bedienen

Met een oppervlakte die twee en half keer zo groot is als het oude gebouw, kan de maaltijdboxleverancier naar eigen zeggen de huishoudens een groter assortiment aanbieden. Daarnaast zorgt het nieuwe distributiecentrum met extra groot laaddocks dat de klanten van HelloFresh sneller bediend kunnen worden. Dit betekent dat de tijd tussen bestellen en leveren korter gaat worden. Tevens is het gehele centrum gekoeld naar 2-4 graden, wat de kwaliteit van het eten weer ten goede komt.

Bezorgen wanneer het de klant uitkomt

Olaf Vreeburg, Head of Operations van HelloFresh: ‘Met deze innovatie staat bij HelloFresh de behoefte van de klant centraal. Wij willen bezorgen wanneer het onze klant het beste uitkomt. Gemak heeft hierbij de focus. Het team is continu bezig het productieproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Het nieuwe distributiecentrum is hierin een belangrijke stap.’ Het gebouw draagt het BREEAM – Excellent certificaat. Dit is het meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk in de bouw ter wereld. In de zomer wordt het nieuwe centrum officieel geopend.

Reageer op dit artikel