nieuws

Eerste keer spaaractie Jumbo met La Place

Formules 4923

Eerste keer spaaractie Jumbo met La Place

VEENENDAAL – Voor het eerst sinds de overname van La Place door Jumbo is een spaaractie van start gegaan waarbij vestigingen van beide formules zijn betrokken.

Het betreft een initiatief van drie Jumbo-ondernemers in Veenendaal, Wirner van Aanholt, Rick Hoek en Kees Huibers. Klanten van hun winkels sparen sinds maandag voor een tweede hamburger, pizza, pasta of taartje gratis bij een twee La Place-vestigingen in Veenendaal en een in Maarsbergen.

Hoofdkantoor van Jumbo kijkt mee

Hoewel de spaaractie lokaal is opgezet, laat Jumbo weten dat het de bevindingen in Veenendaal met interesse volgt. ‘Vanuit het hoofdkantoor hebben we hierin uiteraard meegekeken’, zegt woordvoerder Laura Valks-Piessens in een reactie.
Zij bevestigt dat het voor het eerst is dat er een spaaractie wordt gehouden in samenwerking met La Place sinds de overname begin 2016. Wel is er sindsdien La Place-assortiment ingestroomd bij Jumbo-winkels en is er het gezamenlijke winkelconcept Foodmarkt City, recent omgedoopt tot Jumbo City.

Vooralsnog geen landelijke spaaractie

Onbekend is of Jumbo heil ziet in een landelijke spaaractie waar beide ketens bij zijn betrokken. Valks-Piessens: ‘Hiermee onderzoeken we hoe we verder invulling kunnen geven aan de samenwerking, waarbij La Place en Jumbo elkaar versterken. Het is daarom nog te vroeg om mededelingen te doen over een eventuele landelijke spaaractie.’

 

Reageer op dit artikel